Μανωλόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον χαρακτήρα ομάδας που έδειξε ο Παναθηναϊκός, όντας με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο της νίκης μας είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα. Είχαμε δύο πολύ κακές ήττες. Ήρθαμε εδώ με την πλάτη στον τοίχο και δείξαμε χαρακτήρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν αυτό γιατί δεν ήταν εύκολο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη του σε μία δύσκολη στιγμή» ήταν τα πρώτα λόγια του στενού συνεργάτη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τα τρίποντα ήρθαν μέσα από την καλή μας άμυνα. Αν θυμάστε καλά το ξεκίνημα μας δεν ήταν πολύ καλό. Είχαμε νευρικότητα, κάναμε λάθη αλλά νομίζω σιγά σιγά η άμυνα μας έγινε πολύ πιο δυνατή και πήραμε ενέργεια. Τα τρίποντα τα βάλαμε γιατί είχαμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, υπομονή και τα περισσότερα ήταν σωστές επιλογές. Παλέψαμε πάρα πολύ, διεκδικήσαμε όλες τις μπάλες, είχαμε υπομονή και μπήκαν τα σουτ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Αν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να πρωταγωνιστείς πάντα και να προσπαθείς να κερδίζεις τίτλους. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Euroleague. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Την Τετάρτη πρέπει να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και πίστη και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».