Μαρκόπουλος: «Με την άμυνά μας…»

Μαρκόπουλος: «Με την άμυνά μας…»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Με την άμυνά μας…»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Νέας Κηφισιάς κι ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί πως η άμυνα τους έδωσε τη νίκη και πως πρέπει να δείξουν το πρόσωπο που είχαν πριν από τη διακοπή.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΝΚ: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η αποχή από αγώνες, το άγχος και το πρέπει να κερδίσεις, μας έβγαλε εκτός από την αρχή του αγώνα, 0-4, 2-9. Κάναμε κακή εμφάνιση στην αρχή, αλλά στη συνέχεια η άμυνά μας δυνάμωσε, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα, αλλά στην επίθεση δεν πηγαίναμε, κάνοντας βιαστικές επιλογές. Δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως θα θέλαμε, δώσαμε δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν σχεδόν καταστροφικό, μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ψηλώσαμε το σχήμα, σφίξαμε την άμυνά μας και δόθηκε η ευκαιρία για ελεύθερα σουτ. Διεκδικούσαμε όλες τις μπάλες κάτω από το καλάθια. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε δείξει και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία και στην ομάδα της Κηφισιάς στη συνέχεια…».

O Βαγγέλης Μαργαρίτης με τη σειρά του: «Είχαμε κακή απόδοση, δεν ήμασταν αυτοί που μπορούμε να παίξουμε στην πραγματικότητα, ίσως να μας χάλασε το ρυθμό και η διακοπή. Σιγά σιγά στο παιχνίδι αρχίσαμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βάλουμε και σουτ στην επίθεση, παίζοντας καλά και στην άμυνα. Αυτή η νίκη μας βοηθά και στην κατάκτηση της 3ης θέσης, την οποία θέλουμε πολύ και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπως άλλωστε δουλεύαμε και μέχρι την διακοπή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα