Γιάνκοβιτς: «Θα ματώσουμε για τον Παναθηναϊκό, για εσάς, για εμάς»

Γιάννης Ράμμας
Γιάνκοβιτς: «Θα ματώσουμε για τον Παναθηναϊκό, για εσάς, για εμάς»
Ο Παναθηναϊκός περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20/4, 21:45/ΝΕΡΙΤ plus) στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια των playoffs της Ευρωλίγκας κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Το blog του 25χρονου φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Καλησπέρα σ' όλους,

Επιστρέψαμε απ' τη Μόσχα και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε απ' το αποτέλεσμα, αλλά ούτε κι απ' την εικόνα που παρουσιάσαμε ως ομάδα. Στον πρώτο αγώνα αισθάνομαι πως δεν κάναμε τίποτα, στον δεύτερο είχαμε κάποια σημεία που δείξαμε μία αντίδραση και μπορώ να πω ότι κάναμε κάποια πράγματα λίγο πιο καλά.

Πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Κάναμε πάρα πολλά. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα που τα τιμωρεί όλα, ό,τι κι αν δεν κάνεις σωστά αυτόματα έχει μία απάντηση.

Τη Δευτέρα (σ.σ. 20/4) οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο, είτε είναι το τελευταίο ματς της σειράς είτε όχι και να στείλουμε ένα μήνυμα στον αντίπαλο. Να καταλάβει απ' το πρώτο δευτερόλεπτο πως δε θα 'χει εύκολη βραδιά και πως θα μας νιώσει στο πετσί του. Είναι κρίμα και για τη δική μας προσπάθεια να πέσουμε ή να πέφτουμε αμαχητί.

Θα ματώσουμε για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι που θ' αξίζει στο σύλλογο, στον κόσμο και στους ίδιους τους εαυτούς μας. Να νιώσουμε μετά το άκουσμα της κόρνας πως εμείς τα κάναμε όλα σωστά ή ότι παλέψαμε κάθε φάση και διεκδικήσαμε κάθε μπάλα. Να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να ανταμείψουμε και τον κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζει αυτή την ομάδα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος