Γεωργαλλής: «Μετά τον τελικό, ο... τελικός!»
Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή στο esake.gr:
«Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά που δεν είχαμε ξανά τέτοιες εικόνες. Πιστεύω ότι το χάρηκε και ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα. Ήταν μια πολύ όμορφη διαδικασία για το Σύλλογο και για όλη την Πάτρα. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και πάλι.
Στις διακοπές του Πάσχα είχαμε αρκετές ημέρες για να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε και τις προσθήκες δύο νέων παικτών (σ.σ. Σιγκούνα και Ότζο).
Η εβδομάδα κύλησε με προπόνηση γεμάτη ένταση και σκληρή δουλειά.
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ για τη συνέχεια και την είσοδο στα πλέι οφ. Το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό! Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, πολύ περισσότερο επειδή γίνεται στην έδρα μας.
Ο αντίπαλός μας κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι θα έλθει να παίξει χωρίς άγχος και κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε αυτό στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Σίγουρα χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
