Στη Βαρκελώνη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (poll)

Φάνης Παναγιώτου
Στη Βαρκελώνη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (poll)
Ο Ολυμπιακός έχει απόψε (20:00/Novasports 3) την πρώτη του ευκαιρία για break στη Βαρκελώνη, με τη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας να κάνει τζάμπολ στην έδρα των “μπλαουγκράνα”.

Πέρυσι αντιμετώπισε με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Final 4. Φέτος στο δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα, με την προημιτελική σειρά να κάνει τζάμπολ απόψε (20:00/Novasports 3) στη Βαρκελώνη.

Το έργο της ομάδας του Πειραιά δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση εύκολο, ωστόσο ο στόχος του break στην Ισπανία δεν είναι ανέφτικτος.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα υπολογίζει λογικά στους Βασίλη Σπανούλη κι Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αναμένεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ “χαμογελάει” για το γεγονός πως θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Τζάστιν Ντόελμαν.

Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα σας μεταφέρει τα πάντα!

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη άμυνα. Αν νικήσεις, δε θα 'ναι με μεγάλη διαφορά», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι αυτή τη στιγμή και όχι ολόκληρη τη σειρά, όπως είπατε δηλαδή ότι χρειάζονται τρεις νίκες. Πρόκειται για έναν τελικό και έτσι τον αντιμετωπίζουμε», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.