Σλούκας: «Κάθε ματς ξεχωριστά»

Σλούκας: «Κάθε ματς ξεχωριστά»
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται αύριο (15/04, 20:00, Νοvasports 3) από τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό των playoffs της Ευρωλίγκας και ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το παιχνίδι με τους Καταλανούς.

Ο διεθνής γκαρντ αρχικά αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, «Καταρχήν αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για τη νίκη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα αμυντικά ριμπάουντ γιατί έχουμε δείξει κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια» είπε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το εάν οι Καταλανοί ταιριάζουν περισσότερο στον Ολυμπιακό από κάθε άλλο αντίπαλο στα προημιτελικά. «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, όχι, η κάθε ομάδα παίζει για να κερδίζει, αυτό θα κάνουμε και εμείς, αυτό και εκείνοι».

Στη συνέχεια ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε εάν σκέφτεται την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης και ήταν κατηγορηματικός. «Όχι, αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό, δεν το σκεφτόμαστε. Ελπίζω να κερδίσω αύριο».

Ολοκληρώθηκε αναφέρθηκε και για την ενδεχόμενη παρουσία των Χάντερ και Σπανούλη στο πρώτο ματς και κατά πόσο αυτό θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους», ο αριστερόχειρας γκαρντ απάντησε πως «είναι λογικό η ενδεχόμενη παρουσία τους να ενισχύσει την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκονται στην ομάδα, σημαντικό το ότι υπάρχει ο ηγέτης έστω ως παρουσία ή και στο παρκέ αύριο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Και ξέρουμε πως και οι δύο θα τα δώσουν όλα είτε αγωνιστούν ένα λεπτό είτε 40».