Ιτούδης: «Θα 'ναι δύσκολη σειρά»

Γιάννης Ράμμας
Ιτούδης: «Θα 'ναι δύσκολη σειρά»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει το πλεονέκτημα έδρας και τον πρώτο λόγο στα playoffs της Ευρωλίγκας, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης δε μπορεί να ξεγράψει τον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ 16 και μερικές στην κανονική περίοδο. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική, με εμπειρία και παίκτες με συμμετοχές σε Final Four και τίτλους. Θα 'ναι δύσκολη σειρά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πρώτη αναμέτρηση. Δεν υπάρχει χώρος για διάφορoυς συναισθηματισμούς, αλλά πειθαρχία και κίνητρο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Ξέρω πως εκείνη την ημέρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει κι άλλες δραστηριότητες, επομένως δε χωράνε δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδος εν όψει Game 1 (14/4, 20:00/ΝΕΡΙΤ plus) στο Universal Sports Hall ο 45χρονος άλλοτε βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.