ΠΑΟΚ για Στιβ Μπαρτ Jr! (vid)

ΠΑΟΚ για Στιβ Μπαρτ Jr! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
ΠΑΟΚ για Στιβ Μπαρτ Jr! (vid)

bet365

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ψάχνουν για ενίσχυση στην περιφέρεια και το όνομα που ακούγεται έντονα είναι εκείνο του Στιβ Μπαρτ Jr.

Το δεδομένο είναι πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για γκαρντ ενόψει των playoffs. Επίσης δεδομένη είναι η επικοινωνία που υπάρχει με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ένα όνομα που παίζει… δυνατά.

Όπως αναφέρει η SportDay, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν “ζεστά” την περίπτωση του Στιβ Μπαρτ Jr. Πρόκειται για τον γιο του Στιβ Μπαρτ, που κάποτε έπαιξε στον Ηρακλή.

Ο Αμερικανός γκαρντ (γενν. το 1984, ύψος 1.89μ.) έχει την ποιότητα να βοηθήσει σημαντικά τον “Δικέφαλο”, εφόσον τελικά προχωρήσει η περίπτωση του. Ο Μπαρτ έχει περάσει από πολλούς συλλόγους στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στην Ολυμπιάδα Πατρών (2006-2007), στην Ντνίπρο (2010-2012), στην Τόφας (2012-2013), στη Σπαρτάκ (2013-2014) και στη Ζιέλονα Γκόρα (2014).

Ο Στιβ Μπαρτ είναι κάτοχος ουκρανικού διαβατηρίου, ενώ φέτος έχει παίξει στη Φουενλαμπράδα, στην οποία, όμως, φαίνεται πως έχει μέλλον λόγω οικονομικών προβλημάτων του ισπανικού συλλόγου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα