Τζορτζ; Παρών! (pics)

Τζορτζ; Παρών! (pics)

Γιάννης Ράμμας
Τζορτζ; Παρών! (pics)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οχτώ μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του ο Πολ Τζορτζ θα επιστρέψει στη δράση με τους Πέισερς απέναντι στους Χιτ (6/4, 01:00) στην Ιντιανάπολις.

Ο 25χρονος φόργουορντ είχε υποστεί σύνθετο κάταγμα στο αριστερό πόδι του κατά την περίοδο προετοιμασίας των ΗΠΑ για το περασμένο Mundobasket, αλλά πλέον είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ όχι μόνο για προπόνηση.

«Πιθανότατα δε θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Είμαι ενθουσιασμένος» είπε εν όψει επανεμφάνισής του, έστω «για 10-15 λεπτά» γι' αρχή.

Game shoes! Time to get some burn Sunday night!!! Can't wait!!!

A photo posted by Paul George (@ygtrece) on

 
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.