Επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μετά από τριήμερο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις εν όψει της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (18/4). Εκτός ο Ντελινινκάιτις.
Μετά τη νίκη επί του Άρη ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε στους παίκτες του τριήμερο ρεπό και το απόγευμα της Πέμπτης (2/4) η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα (18/4) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1.
Ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός ήταν ο Τόμας Ντελινινκάιτις που υπέστη διάστρεμμα κόντρα στον Άρη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
