Μαρκόπουλος: «Είχαμε δυνατή άμυνα»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Είχαμε δυνατή άμυνα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα που του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου κι αναφέρθηκε στην πιθανή ενίσχυση της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για την άνετη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε να μπούμε δυνατά. Είχαμε δυνατή άμυνα και έτσι πήραμε διαφορά που την κρατήσαμε. Μετά τα 15 λεπτά η επίθεση μας δεν ήταν καλή και παρ' ότι είχαμε καλές αμυντικές καταστάσεις, δεν τρέξαμε και η επιθετική παραγωγικότητα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα στον τελικό. Είναι καλό μια ομάδα πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να παίρνει μέρος στον τελικό», είπε.

Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρόβλημα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Ορισμένοι παίκτες θα πάρουν άδεια αυτή την εβδομάδα και την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε για το ματς με την Κηφισιά. Θέλουμε οι παίκτες να είναι έτοιμοι στο επόμενο ματς σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά ματς. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα επιστρέψει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κι αν θα ενισχυθεί η ομάδα «Ο Λάζαρος ήρθε να κάνει προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις, θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση. Έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Αν υπάρχει κάποιος καλός παίκτης και αν υπάρχουν τα χρήματα... Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες. Θα δούμε».

Ο Απόλλων Τσόχλας με τη σειρά του: «Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Την επηρέασαν οι απουσίες και το ματς Κυπέλλου που έρχεται. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε μια εύκολη νίκη. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να διδαχθούμε από το προηγούμενο ματς. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό ρυθμό και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε δείξει αδυναμίες στην επίθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά παρ' όλα αυτά δείχνουμε πλουραλισμό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα