Παπαθεοδώρου: «Ιδανικοί αυτόχειρες»

Παπαθεοδώρου: «Ιδανικοί αυτόχειρες»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στα πολλά αβίαστα λάθη των παικτών του και την έλλειψη «καθαρού» μυαλού στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Νέα Κηφισιά ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση στο Ρέθυμνο, αλλά δεν έδειξε την απαραίτητη αγωνιστική συνέπεια ώστε να πανηγυρίσει τελικά τη νίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως, «Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς. Μπήκαμε πολύ καλά, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και εκμεταλλευτήκαμε τον κακό ρυθμό του Ρεθύμνου στο ξεκίνημα του. Είχαμε ένα προβάδισμα το οποίο δεν καταφέραμε να διευρύνουμε λόγω των πολλών λαθών. Τα περισσότερα από αυτά αβίαστα. Στο 2ο ημίχρονο το Ρέθυμνο ανέβασε τον ρυθμό του. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες με τον τρόπο που παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε πολλές βολές και συνεχίσαμε να κάνουμε πολλά λάθη. Αυτό οδήγησε το Ρέθυμνο στο να το εκμεταλλευτεί και κατάφερε να κερδίσει ένα παιχνίδι στο τέλος που θα μπορούσε να ήταν δικό μας. Δείξαμε ότι φοβηθήκαμε να το κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι σε πολλές κατηγορίες της στατιστικής. Περιορίσαμε το Ρέθυμνο στην δημιουργία και στο τρέξιμο, τομείς όπου είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πάραυτα με 13 χαμένες βολές δεν μπορείς να κερδίσεις μία ομάδα που έχει ποιότητα και ψυχολογία. Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών που έκαναν όλη την εβδομάδα. Συγχαρητήρια για την πορεία του Ρεθύμνου και καλή συνέχεια».

Ο Νίκος Μπάρλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και τόνισε πως, «Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά διαβασμένοι για αυτό το παιχνίδι αλλά όπως αποδείχτηκε πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά και όχι 38. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και το κρατάμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αν είχαμε πάρει αυτό το παιχνίδι, σίγουρα θα ήταν μεγάλη ανάσα για μας αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα