Σημαντικές “μάχες” για τα playoffs

Φάνης Παναγιώτου
Σημαντικές “μάχες” για τα playoffs

bet365

Με 4 σημαντικές αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Basket League.

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΕΝΚ
Με καλή ψυχολογία θα μπουν στο παρκέ οι δύο αντίπαλοι. Μετά από καιρό η Νέα Κηφισιά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και πλέον θα δώσει τη δική της “μάχη” για να βρεθεί στην πρώτη 8άδα. Από την άλλη, το Ρέθυμνο πέρασε από την Πάτρα και ψάχνει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην 6η θέση. Στους γηπεδούχους αγωνίζεται πλέον ο Ντάμιαν Χόλις, ενώ αποχώρησε ο Τρέβις Σίμπσον.

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, που πριν μία εβδομάδα έβγαλε στο παρκέ την ποιότητα του ρόστερ του και πέρασε από την Ελευσίνα. Ο “Δικέφαλος” θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, καθώς η τρίτη θέση παραμένει ανοικτή, με την ΑΕΚ και τον Άρη να… καραδοκούν! Αντίθετα, ο Απόλλωνας έχασε και από το Ρέθυμνο, δίνοντας συνέχεια στις αρνητικές εμφανίσεις που πραγματοποιείτο τελευταίο διάστημα.

ΚΑΟΔ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
Ματς… φωτιά για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Για την ακρίβεια πρόκειται για παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους φιλοξενούμενους. Αν η Ελευσίνα χάσει… χάνεται, με τον ΚΑΟΔ, όμως, να μην έχει σωθεί. Συνεπώς και οι γηπεδούχοι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα,αφού σε διαφορετική περίπτωση θα… μπλέξουν!

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Αμφότερες ξεκίνησαν με στόχο να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στη Basket League. Αμφότερες τα κατάφεραν και πλέον τους… έχει ανοίξει η όρεξη! Τρίκαλα και Κολοσσός Ρόδου θέλουν μία θέση στα playoffs, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά σημαντικό για την τελική κατάταξη. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν ξανά στην έδρα τους, ωστόσο ο Κολοσσός έχει αποδείξει φέτος πως είναι ικανός για το καλύτερο!

BASKET LEAGUE - 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Μαρτίου

ΔΚΓ Κραχτίδης 17.00 ΚΑΟΔ-Πανελευσινιακός Γκόντας-Γεωργιάδης-Πουρσανίδης Κ (Σιμητόπουλος)

ΚΓ ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Ψαριανός-Μάνος-Τζαφλέρης (Τσούλης)

ΚΓ Μ. Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-ΑΕΝΚ Αναστόπουλος-Μητσόπουλος-Παντελίδης (Μαγκανάς)

ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-Κολοσσός Ρ. Φούφης-Σώμος-Γκούμας (Τανατζής)

Κυριακή 29 Μαρτίου

ΟΑΚΑ 13.00 ΑΕΚ-Άρης Καρακατσούνης-Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος (Βιδάλης)

ΔΚΓ Ήλιδας 18.00 Κόροιβος-Ολυμπιακός Κορομηλάς-Μπίκας-Σκούτας (Πολιτόπουλος)

Δευτέρα 30 Μαρτίου

ΔΓ Ν. Σμύρνης 19.00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Ταβουλαρέας-Βαρδάλος-Μαλαμάς (Παλάτος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα