Ο Άτκινς, η Ελευσίνα και το Notre Dame!

Φάνης Παναγιώτου
Ο Άτκινς, η Ελευσίνα και το Notre Dame!

bet365

Ο Έρικ Άτκινς ανανέωσε το blog του και αφού αναφέρθηκε στο ματς με την Ελευσίνα (28/3, 17:00) έδωσε συγχαρητήρια στο Notre Dame για την πορεία του στο NCAA.

Το blog του Αμερικανού στο esake.gr:

«Έφτασε το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε, λοιπόν! Το παιχνίδι με το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν περισσότερη πίεση, ίσως προκαλούν και μεγαλύτερο άγχος, αλλά όλο αυτό θα πρέπει να είναι δημιουργικό για μας και να βγάλουμε στο παρκέ την δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις, αλλά και το πάθος και τον χαρακτήρα που έχουμε σαν ομάδα.

Ο Πανελευσινιακός δεν είναι κακή ομάδα. Έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά νομίζω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι και από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί πως θα πάει το παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, θα υπάρχει πίεση, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια.

Δείξαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως είμαστε ομάδα με αρχές και προσανατολισμό στο γήπεδο και αυτή την εικόνα πρέπει να δείξουμε και τώρα σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Νομίζω ότι μας έκανε καλό που αναμετρηθήκαμε με δύο πολύ σπουδαίες ομάδες πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση του αυριανού αγώνα.

Θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να παίξουμε σε γεμάτες κερκίδες. Περιμένουμε τον κόσμο της Δράμας να βρεθεί στο γήπεδο και να μας βοηθήσει και εύχομαι στο τέλος να χαρούμε όλοι για το αποτέλεσμα!

Τέλος, θέλω να στείλω τα συγχαρητήριά μου στο πανεπιστήμιό μου, το Notre Dame, που κατάφερε να προκριθεί στο Elite 8 και έχει την ευκαιρία με μία νίκη να πάει στο φάιναλ φορ του NCAA!»

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα