Γουίλμπεκιν: «Να πάμε μέχρι τέλους»

Γουίλμπεκιν: «Να πάμε μέχρι τέλους»

Gazzetta team
Γουίλμπεκιν: «Να πάμε μέχρι τέλους»

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Σκότι Γουίλμπεκιν και παράλληλα ενημέρωσε σχετικά με τη... ρετρό εμφάνιση αλά ΝΒΑ που θα φορέσει!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος αρχικά τόνισε: «Είμαι μία εβδομάδα στην Ελλάδα και στην Αθήνα, μου αρέσει η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, αλλά και ο προπονητής μου, οι οποίοι με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι μου κόντρα στον Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με το συγκεκριμένο τιμ, αλλά και με τέτοιους συμπαίκτες»

Για τους στόχους του με τη φανέλα της ΑΕΚ είπε: «Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε, όλοι θέλουν να κερδίζουν. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνετε, ο απώτερος σκοπός θα ήταν σίγουρα να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίζουμε συνεχώς».

Για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας τόνισε: «Ήταν η πρώτη εμπειρία εκτός Αμερικής και μακριά από το κολέγιο. Έμαθα πάρα πολλά, έφτασα με την ομάδα μου στα τελικά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν η παρουσία του στην Ελλάδα του ανοίξει μελλοντικά την πόρτα του NBA ανέφερε: «Το πρωτάθλημα εδώ είναι σε καλύτερο επίπεδο από αυτό της Αυστραλίας, είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα. Σίγουρα μετά από αυτή τη χρονιά θα σκεφτώ τη θα κάνω στην καριέρα μου, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στην ΑΕΚ».

Για το τι μπορεί να κάνει φέτος η ΑΕΚ τόνισε: «Προφανώς ο σκοπός είναι να πάμε μέχρι τέλους. Όταν μίλαγα με τον Μενσά-Μπονσού ήταν αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και σε παιχνίδια, όπως αυτά με την Κηφισιά και τον Κολοσσό, δείχνουμε ότι μπορούμε».

Για τις σχέσεις του με τον έτερο Αμερικανό της ομάδας είπε: «Σίγουρα με τον Χέρστον τα πάμε καλά. Ο Μενσά και ο Ίνγκλις με βοηθάνε πολύ, καθώς είναι η πρώτη μου χρονιά σαν επαγγελματίας και με καθοδηγούν συνεχώς σε πράγματα που δεν γνωρίζω».

Για το αν μίλησε με τον Νικ Καλάθη πριν έρθει στη «Βασίλισσα» ανέφερε: «Μιλήσαμε κάποιες φορές, αλλά πριν έρθω στην ΑΕΚ, δεν μιλήσαμε».

Για το αν υποστιρίζει κάποια ομάδα από το NBA και τον αγαπημένο του πόιντ γκαρντ υπογράμμισε: «Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, αλλά ο αγαπημένος που πόιντ γκαρντ είναι ο Στέφαν Κάρι».

ΡΕΤΡΟ ΦΑΝΕΛΑ
Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε παράλληλα τη νέα της συνεργασία με τη FILA και ενημέρωσε πως θα υπάρξει ρετρό εμφάνιση, με μανίκι, όπως στο ΝΒΑ! Ο Μενσά-Μπονσού ήταν εκείνος που παρουσίασε τη φανέλα και τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα συνεργασία. Η φανέλα με μανίκι έρχεται από το ΝΒΑ. Οι περισσότερες ομάδες εκεί το κάνουν. Είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη που το κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνουν. Πέντε λεπτά την φοράω, κάνω κάποιες κινήσεις και που φαίνεται άνετη. Και στην προπόνηση με μανίκι κάνω προπόνηση. Μπαίνουμε στη νέα εποχή με νέο στυλ και μακάρι να μας βοηθήσει. Όταν ήρθε ο Σκότι, μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Πρέπει να το έχουμε και στο παρκέ. Είναι ηγετικός ως πλέι μέικερ, παίζει καλή άμυνα. Τώρα πιστεύω είμαστε ανταγωνιστικοί με τον καθένα. Μέχρι το τέλος θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Όσο για τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ανέφερε: «Όταν ήρθε ο Σκότι, μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Πρέπει να το δούμε και στο παρκέ αυτό όμως. Είναι ηγετικός ως πλέι μέικερ, παίζει καλή άμυνα. Τώρα πιστεύω ότι είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί με τον κάθε αντίπαλο. Μέχρι το τέλος θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα