Μάντζαρης: «Πρώτο Αμαλιάδα, μετά Μόσχα»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Πρώτο Αμαλιάδα, μετά Μόσχα»
Πάντα για την νίκη πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός, με τον Μάντζαρη να τονίζει πως οι απουσίες έκανα πιο δύσκολο το έργο των «ερυθρόλευκων».

Δύσκολη νίκη, λόγω του αντιπάλου αλλά και των απουσιών, χαρακτήρισε την επικράτηση επί της Εφές ο Μάντζαρης, που τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν ακόμα να σκεφτούν την συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, σε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν σήμερα πολλά παιδιά. Παρόλα αυτά δώσαμε το κάτι παραπάνω, παίξαμε και για τους απόντες και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουμε πει πως ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του. Σήμερα συμπληρώσαμε και το κενό των τραυματιών και είμαστε περήφανοι που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Είμαστε Ολυμπιακός και όποιος και να λείπει, πάντα παίζουμε για τη νίκη, πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε στο παρκέ. Τώρα προέχει ο Κόροιβος Αμαλιάδας και στη συνέχεια θα δούμε το ματς στη Μόσχα. Θα παλέψουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Θα ήταν άδικο αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για κάποιον. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».