«Απ' τον κύριό σας, με αγάπη»! (pic)

Γιάννης Ράμμας
«Απ' τον κύριό σας, με αγάπη»! (pic)

bet365

Όσο μεγάλος ήταν στην καριέρα του, άλλο τόσο ήταν στις ανθρώπινες σχέσεις του ο Ντιμ Σμιθ, ο οποίος συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του για ένα δείπνο $200 έκαστος!

Ο θρύλος του NCAA και προπονητής του Μάικλ Τζόρνταν στο Νορθ Καρολάινα έφυγε απ' τη ζωή στις 7/2 σε ηλικία 83 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστια μπασκετική κληρονομιά κι όχι μόνο.

Ο δις Πρωταθλητής του NCAA (1982 & 1993), χρυσός Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Καναδά (1976) και Hall of Famer απ' το 2007 συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ΟΛΟΥΣ τους κολεγιακούς παίκτες του για ένα δείπνο $200 έκαστος!

Διαβάστε το περιεχόμενο της επιστολής του πληρεξούσιού του προς έναν απ' τους παίκτες (Ντάντε Καλάμπρια/Νορθ Καρολάινα 1992-96) των κολεγιακών χρόνων του.

«Όπως γνωρίζετε, ο Κόουτς Ντιν Σμιθ έφυγε απ' τη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου 2015. Ως πληρεξούσιος είμαι υπεύθυνος να εκτελέσω τις οδηγίες του Κόουτς Σμιθ γι' ανάλογη κληρονομιά προς προς κάθε έναν απ' τους παίκτες που προπόνησε.

Κάθε παίκτης ήταν σημαντικός και ξεχωριστός για τον Κόουτς Σμιθ κι όταν ετοίμασε τη διαθήκη του, ο Κόουτς ήθελε ν' απευθυνθεί σε κάθε έναν απ' τους παίκτες του. Σύμφωνα μ' αυτό, ο Κόουτς έδωσε την εντολή, μετά το χαμό του, κάθε ένας εξ αυτών να λάβει μία επιταγή $200 με το μήνυμα "να περάσετε καλά στο δείπνο, προσφορά του Κόουτς Ντιμ Σμιθ". Εσωκλείστως είναι μία επιταγή του ποσού των $200 με τη σημείωση "δείπνο".

Παρακαλώ καλά να περάσετε».

Υπολογίζεται πως 250-270 άλλοτε παίκτες του έλαβαν από $200 για το συνολικό ποσό των $50.000-$54.000.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα