Μαρκόπουλος: «Μέσα στους στόχους μας»

Μαρκόπουλος: «Μέσα στους στόχους μας»

bet365

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κάτι το οποίο χαροποίησε τον Σούλη Μαρκόπουλο και το σύνολο των ανθρώπων της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανελευσινιακού και παρέμεινε στην «τετράδα» του βαθμολογικού πίνακα κάτι το οποίο ικανοποιεί τους ιθύνοντες της ομαδας.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη λήξη του ματς ανέφερε, «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παλεύει για να μείνει στην κατηγορία και περιμέναμε ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε εύκολα καλάθα, πήραμε διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλές επιλογές, μας έμεινε η μπάλα στα χέρια σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν βάλαμε τα σουτ που έπρεπε, χάσαμε την διαφορά και φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύσουμε. Ένα μεγάλο σουτ του Κάρτερ μας έδωσε ουσιαστικά την δυνατότητα να κρατήσουμε μία διαφορά και να πάρουμε τη νίκη, την οποία την θέλαμε πολύ, για να επιστρέψουμε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από ορισμένα άσχημα παιχνίδια και ήττες που είχαμε στο τελευταία διάστημα, αλλά και για να διατηρηθούμε μέσα στους στόχους μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελευσίνας».

O Έντι Σιναντίνοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά καταφέραμε στο ξεκίνημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο να κάνουμε εύκολα τα πράγματα για μας, με τον τρόπο που παίξαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, κάναμε αρκετά λάθη, αλλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αντιδράσαμε σωστά, είχαμε τις επιλογές που έπρεπε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα