Αθανασούλας: «Να κάνουμε restart»

Gazzetta team
Αθανασούλας: «Να κάνουμε restart»

bet365

Ο Γιάννης Αθανασούλας θέλει να διαγράψουν την εμφάνιση στο Ρέθυμνο κι απέναντι στον ΠΑΟΚ (21/3, 17:00) να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Το blog του Γιάννη Αθανασούλα στο esake.gr.

«Καλησπέρα σε όλους,

Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε στο Ρέθυμνο και στόχος μας ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση γιατί στο σημείο που βρισκόμαστε πρέπει να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά μας στοίχησε το κακό ξεκίνημα γιατί δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην ενέργεια που έβγαλε το Ρέθυμνο και βρεθήκαμε από την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο γιατί το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που αν ανοίξει το ρυθμό στο γήπεδο του δεν σε αφήνει να μπεις στο παιχνίδι και να το διεκδικήσεις.

Θέλαμε να διαγράψουμε αυτήν την εμφάνιση που ήταν από τις χειρότερες φετινές και το κάναμε γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε για άσχημα αποτελέσματα και συγκεντρωθήκαμε στο επόμενο παιχνίδι.

Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ μια από τις πιο σοβαρές και πειθαρχημένες ομάδες στο Πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στις πρώτες τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το έργο μας είναι δύσκολο γιατί έχει ένα κορμό Ελλήνων παικτών που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν πλαισιωθεί από πάρα πολύ καλούς ξένους. Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στην έδρα μας γιατί είναι ένα από τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να τα παίξουμε όλα για όλα ώστε να έχουμε τύχη για να σώσουμε την κατηγορία. Πιστεύω πως έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα και ότι στενεύουν πλέον τα περιθώρια και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό όπως και ο ΠΑΟΚ.

Μας έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να πετύχουμε τρείς με τέσσερις νίκες ώστε να σωθούμε και αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα να κάνουμε ένα restart που θα σημαίνει και την τελική μας αντεπίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα