Συνεχίζει στη Βαρκελώνη ο Χουέρτας

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζει στη Βαρκελώνη ο Χουέρτας

bet365

Σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. Οι δύο πλευρές εξετάζουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βασικά "όπλα" των Μπλαουγκράνα. Ο λόγος για τον Μαρσελίνιο Χουέρτας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Ο Βραζιλιάνος PG (γενν. το 1983, ύψος 1.91μ.) βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Στη φετινή Ευρωλίγκα (σ.σ. η Μπαρτσελόνα είναι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο TOP 16 και μάλιστα "πλήγωσε" τους "πράσινους" με 6/8 τρίποντα στη Βαρκελώνη) ο Χουέρτας μετράει 9.5 πόντους (41/5% στα τρίποντα) και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο (19 συμμετοχές/24:45 λεπτά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα