Μαυροειδής: «Κοιτάμε πρώτα προς τα κάτω»

Μαυροειδής: «Κοιτάμε πρώτα προς τα κάτω»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για την αναπροσαρμογή των στόχων της ΑΕΝΚ και το ματς με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Η Νέα Κηφισιά χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Οι δύο νέοι Αμερικανοί θα αγωνιστούν κανονικά (Κόρβινγκτον και Άντερσον) ενώ θα λείψουν Άμποτ και Λιακόπουλος.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε τις σκέψεις του στο blog στο esake.gr:

«Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα της Κηφισιάς. Η νέα εντός έδρας ήττα από τον Άρη, όπως είπε και ο προπονητής μας έκανε να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε πρώτα προς τα κάτω και στη συνέχεια προς τα πάνω.

Βέβαια, η ατυχία που δεν λέει να εγκαταλείψει την ομάδα μας, χτύπησε και την περασμένη εβδομάδα παραμονή του αγώνα με τον Άρη, με το Νίκο Λιακόπουλο να παθαίνει βαρύ διάστρεμμα και να τίθεται εκτός αγώνων για τουλάχιστον έναν μήνα. Η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από φανερή το περασμένο Σάββατο καθώς ο Νίκος αποτελεί έναν από του κινητήριους μοχλούς της λειτουργίας της ομάδας.

Πλέον όλα τα παιχνίδια ειδικά μέσα στο γήπεδο μας θα έχουν χαρακτήρα τελικού για μας και βέβαια δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες για να μην μπούμε σε περιπέτειες που ούτε είχαμε φανταστεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στην ομάδα αυτή την εβδομάδα προστέθηκαν και δύο νέα παιδιά ο Άντερσον και ο Κόβινγκτον που ελπίζω πως θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε να ανακάμψουμε αγωνιστικά.

Πρώτος τελικός για μας το παιχνίδι με τον Κολοσσό στο Ζηρίνειο το Σάββατο το απόγευμα. Οι Ρόδιοι είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και έρχονται με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη που πήραν την περασμένη εβδομάδα επί της Πάτρας.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά και με ενθουσιασμό. Εμείς πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και κυρίως ατομική που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Μπορεί να φανεί λίγο κλισέ έκφραση αλλά για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της νίκης και θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε με το «μαχαίρι στα δόντια» για να την πάρουμε.

Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα