Ιβάνοβιτς: «Κρίμα...»

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Κρίμα...»
Ο Παναθηναϊκός υπέστη στο ΟΑΚΑ την τέταρτη ήττα του απ' τη Μπαρτσελόνα (77-81) σε ισάριθμες αναμετρήσεις κι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κράτησε την προσπάθεια των παικτών του.

«Κρίμα που χάσαμε αυτή την αναμέτρηση, αφού παίξαμε καλά, αν εξαιρέσουμε 4-5 λεπτά στη δεύτερη περίοδο, όταν σταματήσαμε να παίζουμε και φάνηκε να μη το πιστεύουμε. Κρίμα, θα μας έδινε πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά υπάρχουν άλλες 5 αναμετρήσεις για την ευκαιρία να μπούμε στην 4άδα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 9ης αγωνιστικής του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...το τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του: «Η στιγμή-κλειδί ήταν στο 32-30, όταν δε σκοράραμε κι ακολούθησε ένα 0-12 σερί της Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια μία στιγμή, ένα λάθος θα έκρινε το νικητή κι έτσι έγινε».

...το αν διάβασε κάτι λάθος στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα μετά και τις προηγούμενες ήττες (3) απ' αυτή σε κανονική περίοδο και ΤΟΡ 16: «Πιστεύω πως όχι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.