Παραμένει εκτός ο Μούρτος
Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (7/3, 17:00) με δύο προπονήσεις και μοναδικό απόντα τον Σπύρο Μούρτο.
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θ' αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Gallis Hall» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1.
Η προετοιμασία του Άρη συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις και μοναδικό πρόβλημα τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να έχει ο Σπύρος Μούρτος στον τετρακέφαλο, με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
