Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)

Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)

Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)
Η ευρωλίγκα κάνει... focus στον Μπράιαντ Ντάνστον που ανέφερε τι πρέπει να βελτιώσει φέτος ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα περσινά playoffs κι ως καλύτερος αμυντικός της σεζόν 2013-2014 μίλησε για το κομμάτι της άμυνας.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του euroleague.net για την άμυνα: Η άμυνα είναι τα πάντα, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και μπορεί να σε οδηγήσει στο να παίξεις καλύτερα στην επίθεση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ ο προπονητής μας δίνει έμφαση σε αυτή.

Για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού την περασμένη σεζόν: «Είναι απίστευτο, δεν το περίμενα. Ήξερα ότι έπαιζα καλή άμυνα, αλλά όχι ότι ήμουν ο καλύτερος κι ήταν τιμή η ανάδειξή μου ως ο καλύτερος αμυντικός. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα κι ελπίζω να τα πάω καλά και φέτος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμένο πέμπτο τελικό στη Μαδρίτη στα περσινά playoffs: «Στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύω ότι... μείναμε από δυνάμεις. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε φέτος και να δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να έχουμε υπομονή, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε καλοί και να τα δίνουμε όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.