Άλλο Πάρκερ κι άλλο Νόα

Γιάννης Ράμμας
Άλλο Πάρκερ κι άλλο Νόα

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ επανέλαβε την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο Eurobasket 2015 (5-20/9), ενώ ο Γιοακίμ Νόα έβαλε την καριέρα του πάνω απ' τη Γαλλία.

Αν και πολλά θα κριθούν απ' την τότε σωματική και πνευματική διάθεσή του και πάντα σε συνεννόηση με τους Σπερς, o 33χρονος γκαρντ και Πρωταθλητής Ευρώπης 2013 είπε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» πως «δε σκέφτομαι το Eurobasket από τώρα, αφού είμαι συγκεντρωμένος στους Σπερς και στο πώς θα τελειώσουμε τη χρονιά με στυλ. Μετά θ' ασχοληθώ με τη Γαλλία. Αλλά το 'χω πει πως θα 'μαι μαζί της το καλοκαίρι».

Απ' την άλλη, ο 30χρονος σέντερ των Μπουλς, ο οποίος ήταν παρών με τη Γαλλία σε μεγάλη διοργάνωση μόνο στο Eurobasket 2011, εξήγησε στη γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» πως «ανέκαθεν έλεγα πως η συμμετοχή στην εθνική ομάδα είναι μία μεγάλη εμπειρία, αλλά ουδέποτε υπήρξε προτεραιότητά μου. Θέλω να 'μαι ειλικρινής, αλλά κάποιοι δε με καταλαβαίνουν. Προτεραιότητα είναι η καριέρα μου» κι άπαντες αναμένουν την τελική απόφασή του.

H Γαλλία είναι εκ των βασικών συνδιοργανωτών της τελικής φάσης (επίσης σε Κροατία, Γερμανία & Λετονία) κι έχει κληρωθεί στον α' όμιλο μαζί με τη Ρωσία, τη Βοσνία κι Ερζεγοβίνη, το Ισραήλ, τη Φινλανδία και την Πολωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα