Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου

Gazzetta team
Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου

bet365

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλων Πατρών, στις 5 Απριλίου.

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπων και των δύο φετινών φιναλίστ, το ΟΑΚΑ αναδείχθηκε το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο ΟΑΚΑ και το «Δ. Τόφαλος» και η κληρωτίδα έβγαλε το γήπεδο της Αθήνας. Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ήταν το γήπεδο που πρότεινε ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Απόλλωνας ήθελε ο τελικός να γίνει στην Πάτρα. Από τη μεριά της η ΕΟΚ πρότεινε τα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο (σ.σ. εκεί όπου έγινε πέρυσι ο τελικός), ωστόσο οι δύο φιναλίστ το απέρριψαν για λόγους κούρασης και δύσκολης μετακίνησης των οπαδών τους...

Η ώρα του αγώνα θα αποφασιστεί έπειτα από συνεννόηση με τη NOVA που θα μεταδώσει τηλεοπτικά το ματς, όσο και με την αστυνομία που θα αποφασίσει για τα μέτρα ασφαλείας και τα εισιτήρια που θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών 2015, στις 5 Απριλίου.

Οι εκπρόσωποι του Απόλλωνα Πάτρας και του Παναθηναϊκού, των ομάδων που διεκδικούν το τρόπαιο, είχαν συνάντηση σήμερα στην ΕΟΚ. Ο Απόλλωνας πρότεινε το ΚΓ «Δ. Τόφαλος» για τη διεξαγωγή του τελικού, ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ. Με τη διαφωνία δεδομένη η ΕΟΚ πρότεινε να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΚΓ «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς το ΣΕΦ είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας. Οι δύο ομάδες έδειξαν αρνητικές στη διεξαγωγή του τελικού στο Ηράκλειο και έτσι πραγματοποιήθηκε κλήρωση ανάμεσα στο «Δ. Τόφαλος» και το ΟΑΚΑ με το… χαρτάκι που επιλέχθηκε να υποδεικνύει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα