Παππάς: «Καλή... προπόνηση εν όψει Μπαρτσελόνα, αλλά...»

Γιάννης Ράμμας
Παππάς: «Καλή... προπόνηση εν όψει Μπαρτσελόνα, αλλά...»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νίκος Παππάς εξήγησε ποια τα κέρδη του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο (77-94) και τι επιπλέον απαιτείται απέναντι στη Μπαρτσελόνα (5/3, 21:45/ΝΕΡΙΤ PLUS) στο ΟΑΚΑ.

«Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο βάρος στην επίθεσή μας, ενώ στο δεύτερο μέρος προσέξαμε περισσότερο την άμυνά μας κι επικρατήσαμε άνετα και δίκαια. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο είναι μία καλή ομάδα. Κάναμε μία πολύ καλή... προπόνηση εν όψει Μπαρτσελόνα, όμως, στη Ευρωλίγκα ξέρουμε όλοι πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε τη νίκη» είπε απ' το «Μελίνα Μερκούρη» στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ο 25χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα