Χουγκάζ: «Θα παλέψουμε»

Gazzetta team
Χουγκάζ: «Θα παλέψουμε»

bet365

Ο Κρις Χουγκάζ στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, ενώ μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ανέφερε αρχικά για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Δεν αρχίσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Αμυντικά δεν σταθήκαμε καλά και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο διάστημα αυτό. Δεν λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά, μετά ισορροπήσουμε το ματς αλλά σε κάποια σημεία κάναμε κάποιες πρόχειρες επιλογές. Η ομάδα περνάει πολλά και τα προβλήματα τραυματισμών είναι τεράστια. Ο Κορόλεφ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση. Ο Ταπούτος με μένα προπονητή έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις ενώ ο Ξανθόπουλος έσπασε την μύτη του. Ο μεγαλύτερος τραυματισμός όμως είναι στην ψυχολογία των παιδιών. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια γιατί το να είναι στην τελευταία θέση και να κυνηγάς τους άλλους είναι σαν να κάνεις πρωταθλητισμό γιατί για κάθε μας πρέπει να πηγαίνεις για την νίκη. Τα παιδιά έχουν καταλάβει την θέση που είμαστε».

Για την διαιτησία: «Έχω πικρία για τον καταλογισμό των φάουλ, ειδικά στον Κορόλεφ και αυτό ίσως ο κόουτς να το ένιωσε στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν σημαίνει αυτό τίποτα όμως».

Όσο για τη συνέχεια και το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Πρέπει να πολεμήσουμε γιατί φοράμε μια μεγάλη φανέλα. Ο Πανιώνιος είναι τεράστιος σύλλογος, έχει παράδοση και μπασκετική κουλτούρα. Έχουν αναδειχτεί παίκτες και προπονητές σε αυτή την ομάδα και την επόμενη εβδομάδα στο ματς με τον ΚΑΟΔ θα καταθέσουμε την ψυχή μας για τον Πανιώνιο.

Προσπαθούμε με τα νυν δεδομένα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αν βρούμε κάτι που αποφασίσουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει, θα το κάνουμε. Η ομάδα έχει να σπάσει ένα ψυχολογικό τοίχος. Θα παλέψουμε».

Ο Δημήτρης Βεργίνης με τη σειρά του, είπε: «Πάντα νιώθω περίεργα όταν επιστρέφω εδώ. Έζησα τρία χρόνια εδώ και νιώθω ιδιαίτερα όταν έρχομαι. Για το παιχνίδι, έχουμε πει πως από εδώ και πέρα πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε ματς. Αυτό κάναμε και σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και αργήσαμε να τα δώσουμε όλα. Ο ΠΑΟΚ ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός, παλέψαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετά. Έχουμε παλέψει και έχουμε χάσει στο τέλος σε πολλά ματς. Φοράμε μια ιστορική φανέλα και σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά είμαστε παίκτες και αυτή είναι η δουλειά μας. Δίνουμε πάντα το 100% και αυτό θα κάνουμε και στο εξής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα