Σάκοτα: «Με κίνητρο απέναντι στον Πανελευσινιακό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Με κίνητρο απέναντι στον Πανελευσινιακό»

bet365

Η ΑΕΚ θ' αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ (1/3, 18:30, ΟΤΕ Sport3) κι ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύει πως πρέπει να δείξουν την απαραίτητη προσοχή μετά την ήττα του πρώτου γύρου στην Ελευσίνα.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στο aekbc.gr για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό: «Μετά τα δύο σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ξεκινάει ένας κύκλος αγώνων ο οποίος είναι η πραγματικότητα για μας στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανελευσινιακό. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα μας έχει κερδίσει ήδη μία φορά στο Πρωτάθλημα είναι ένας επιπλέον λόγος, ώστε να δείξουμε την δέουσα προσοχή σε αυτό τον αγώνα. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα έχουν το κίνητρο, ώστε να πάρουν τη νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή και αυτοσυγκέντρωση.

Ο Πανελευσινιακός διαθέτει στο ρόστερ του αρκετά καλούς ξένους παίκτες και είναι μία ομάδα που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ένας αντίπαλος που αν δεν τον πάρουμε στα σοβαρά, τότε είναι ικανός να μας κάνει την ζημιά. Μάλιστα, ενδέχεται να παραταχθεί και με έναν καινούριο παίκτη τον οποίο πρόσθεσε στο ρόστερ του. Μέσα στο παιχνίδι θα δούμε τις οδηγίες που θα εφαρμόσουμε ώστε να τον αντιμετωπίσουμε».

Όσο για τον κόσμο που φροντίζει να στηρίζει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι: «Φέτος είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου. Σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγαλύτερο στους μεγάλους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε ανάγκη να κερδίσουμε και αυτά τα παιχνίδια όπως με τον Πανελευσινιακό και τον θέλουμε κοντά μας. Περιμένουμε και ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα