Κράβιτς: «Ιδανικό τεστ με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Κράβιτς: «Ιδανικό τεστ με Παναθηναϊκό»

bet365

Το Ρέθυμνο περιμένει τον Παναθηναϊκό (1/3, 16:30) κι ο Ντέγιαν Κράβιτς θέλει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στο rethymnobc.gr για το παιχνίδι με τους «πρασίνους» στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και αυτό το ματς εναντίον σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό, είναι ιδανικό τεστ. Προφανώς, όπως σε όλα τα ματς έτσι ψάχνουμε τη νίκη και σε αυτό παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε μπροστά στο κοινό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και έμπειρους παίκτες. Σίγουρα θα είναι μία κορυφαία δοκιμασία για μας».

Ο άσος του Ρεθύμνου ζήτησε από τους φιλάθλους τους να γεμίσουν το γήπεδο: «Απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους μας θα ήθελα να τους προσκαλέσω στο γήπεδο για να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως συνηθίζουν να κάνουν, δίνοντας μας την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα