Οι... υπναράδες Λοτζέσκι & Γιάνκοβιτς (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Ευρωλίγκα ρώτησε τους παίκτες των ομάδων ποιος είναι εκείνος που κοιμάται περισσότερο και οι Γκιστ-Πρίντεζης "έδωσαν" τους Γιάνκοβιτς-Λοτζέσκι!
«Νομίζω πως ο Βλάντο κοιμάται 23 ώρες την ημέρα», ήταν η ατάκα του Αμερικανού φόργυορντ του Παναθηναϊκού, όπως μπορείτε να δείτε στο video:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε πως δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2025-26 να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!
- Super Cup EuroLeague: Το κανάλι και η ώρα που θα δείξει το ματς του Ολυμπιακού
- Συμφώνησαν, αλλά είναι έτοιμη η Sunel Arena για Euroleague; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού και πότε πρέπει να είναι έτοιμο το γήπεδο