Προπονήθηκε και παίζει ο Κατσίβελης

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Προπονήθηκε και παίζει ο Κατσίβελης
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Κολοσσό με τον Δημήτρη Κατσίβελη να υπολογίζεται κανονικά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Παρασκευή (13/02) στη Ρόδο όπου αύριο (15/02-15:30) αντιμετωπίζει τον Κολοσσό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των Αγραβάνη και Παπαπέτρου. Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε την ίωση και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τους Ροδίτες.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στη Ρόδο απλά και μόνο για να μη χάσει το διήμερο προπονήσεων και μείνει ακόμη πιο πίσω σε θέμα ρυθμού. Ακόμη δεν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην 12άδα των Πειραιωτών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα