Νιου Γιορκ Νικς - Λος Άντζελες Λέικερς 92-80

Gazzetta team
Νιου Γιορκ Νικς - Λος Άντζελες Λέικερς 92-80

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι το πήρε... προσωπικά και με 31 δικούς του πόντους, οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Λέικερς με 92-80.

Αρκετές «φωνές» υποστηρίζουν ότι ο «Μέλο» γερνάει και δεν μπορεί να πηδήξει όπως πριν. «Φωνές» που βγαίνουν μέχρι και από τα αποδυτήρια των Νικς. Ο 30χρονος φόργουορντ έδωσε την απάντησή του στο παρκέ του Madison Square Garden, σημειώνοντας 31 πόντους απέναντι στους Λέικερς και οδήγησε την ομάδα της Νέας Υόρκης στη νίκη.

Με όλα αυτά ήταν απόλυτα φυσιολογικό να κοιτάξει στον πάγκο της ομάδας του, μετά από ένα δικό του κάρφωμα στη δεύτερη περίοδο. «Είπαν ότι δεν το είχαν δει για καιρό αυτό. Είχαμε αυτήν την κουβέντα πριν το ματς και ήταν μία από αυτές τις στιγμές που όφειλα να κοιτάξω στον πάγκο για να τους δώσω να καταλάβουν ότι ακόμη μπορώ» εξήγησε ο Άντονι.

Άλλωστε δεν βρέθηκαν και πολλοί από τους συμπαίκτες του να σταθούν στην προσπάθειά του, αφόυ μόνο ο Γκάλογουεϊ έπιασε διψήφιο αριθμό πόντων. Μία από τα ίδια και για τους Λέικερς, όπου διασώθηκε μόνο ο Μπούζερ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ: Άμουντσον 6 (13ρ.), Άντονι 31 (8ρ.), Σμιθ 9, Καλντερόν 9, Γκάλογουεϊ 13, Χάρνταγουεϊ 8, Έισι 7, Λάρκιν 7, Τόμας 2
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ: Χιλ 2, Κέλι 5, Σάκρ 2 (8ρ.), Κλάρκσον 19, Έλινγκτον 7, Λιν 4, ΜΠούζερ 19 (10ρ.), Ντέιβις 9, Τζόνσον 11, Μπλακ 2

 

NBA Τελευταία Νέα