Μαρκόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαρκόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την κούραση των παικτών του, θεωρεί πως το ντέρμπι με τον Άρη κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως κι ότι είναι αδιανόητο το ότι θα παίξουν ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα στο Αλεξάνδρειο: «Ο Άρης έπαιξε δυνατά, σκληρά και κέρδισε το παιχνίδι. Εμείς δεν κάναμε φάουλ όταν έπρεπε για να σταματήσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου κι αυτό ίσως να επηρέασε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για την κούραση: «Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση , πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ταξίδι και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τη πίεση μιας έδρας. Έγιναν πολλές μάχες σώμα με σώμα και η κούραση έρχεται πολύ λογικά. Παρόλο αυτά, θα έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα όπως το να βάλουμε τα λέι απ».

Για τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη: «Χάσαμε 13 ριμπάουντ εκ των οποίων τα δέκα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο τέλος χάσαμε ένα ριμπάουντ όπου η μπάλα πήγε εκτός ρακέτας σε σημείο όπου βρισκόταν παίκτης του Άρη. Εκτιμώ ότι η ομάδα ήταν πολύ δυνατή στο ριμπάουντ με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο».

Όσο για το ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά (7/2, 17:00): «Αυτό είναι αδιανόητο. Δύο παιχνίδια κολλητά, δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι σαν να παίζουμε πλέι οφ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα