Λαουάλ: «Θέλω Final Four με τις πάσες του μύθου Διαμαντίδη!» (pics)

Λαουάλ: «Θέλω Final Four με τις πάσες του μύθου Διαμαντίδη!» (pics)

Γιάννης Ράμμας
Λαουάλ: «Θέλω Final Four με τις πάσες του μύθου Διαμαντίδη!» (pics)

bet365

Ο Γκάνι Λαουάλ αφίχθη στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό κι ευχήθηκε να ξαναμπεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μαδρίτη! Πώς χαρακτήρισε εκτός από «μύθο» το Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι ισχυροί άνεμοι (και) στην Κωνσταντινούπολη καθυστέρησαν κατά 2 ώρες την αναχώρηση της πτήσης του κι η προγραμματισμένη στις 20:40 άφιξή του πραγματοποιήθηκε κατά τις 23:00. Λίγη λεπτά αργότερα και παρά την ταλαιπωρία του ο μέχρι πρότινος παίκτης της Τράμπζονσπορ εμφανίστηκε ευδιάθετος στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του Παναθηναϊκού κι έτοιμος για δράση.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Την είδα και στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ. Είμαι ενθουσιασμένος για την εκπληκτική ευκαιρία που έχω μπροστά μου» είπε αρχικά το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και συνέχισε για την επανεμφάνισή του στην Ευρωλίγκα: «Γεύτηκα τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα πέρυσι. Πέρασα υπέροχα με την Αρμάνι. Ακόμα θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε την πρόκριση στο Final Four. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου μετά το ΝΒΑ».

Μιλώντας για όλα όσα είναι σε θέση να δώσει στη νέα ομάδα του, εξήγησε πως «θέλω να προσθέσω κάποια στοιχεία στην ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Γκιστ στο κολέγιο (σ.σ. Τζόρτζια Τεκ vs. Μέριλαντ) και πέρυσι στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπατίστα κυριαρχεί στα καλάθια. Μόνο καλά στοιχεία έχω να προσθέσω στην ομάδα», ενώ δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με το Δημήτρη Διαμαντίδη: «Το έλεγα στην κοπέλα μου ότι θα παίξω μ' έναν μύθο! Την πρώτη χρονιά μου στο ΝΒΑ ήμουν στους Φοίνιξ Σανς με τον Στιβ Νας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο... Ευρωπαίος Στιβ Νας. Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα 'μαστε συμπαίκτες. Αυτό που έχω να κάνω είναι να 'μαι στο κατάλληλο σημείο και να 'χω έτοιμα τα χέρια μου να υποδεχθούν τις πάσες του».

«Η ομάδα έχει εξαιρετικά κομμάτια και έναν εκπληκτικό προπονητή. Θέλω να πάω στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να κατακτήσουμε το τρόπαιο» κατέληξε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα