Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΝΚ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΝΚ

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση της Νέας Κηφισιάς για την φάση στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ επέβαλε πρόστιμο στους «πρασίνους» για χρήση καπνογόνου.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα στα -1:30 ευστόχησε σε 2/2 βολές (66-71), η Νέα Κηφισιά όμως θεώρησε πως δεν έπρεπε να βρεθεί στη γραμμή των βολών, καθώς όπως υποστήριξε είχαν εκπνεύσει τα 24'' της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

H ΑΕΝΚ τελικά, δεν υποστήριξε την ένσταση κι ο Αθλητικός Δικαστής την απέρριψε, ενώ επέβαλε πρόστιμο €800,00 στον Παναθηναϊκό:

«Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Απορρίπτεται η ένσταση της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., της 26-1-2015, ως απαράδεκτη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση ενός καπνογόνου) πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Α.Ε.Ν ΚΗΦΙΣΙΑΣ της 26-1-2015».

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε και την ένσταση του ΚΑΟΔ: «ΚΑΟΔ Απορρίπτεται η ένσταση της Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Κ.Α.Ο ΔΡΑΜΑΣ, της 24-1-2015, ως απαράδεκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα