Ξανά κορυφαίος ο Πάρκερ!

Ξανά κορυφαίος ο Πάρκερ!

Φάνης Παναγιώτου
Ξανά κορυφαίος ο Πάρκερ!

bet365

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Τόνι Πάρκερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Fiba Europe.

Όπως το 2013, έτσι και ο 2014, το βραβείο του κορυφαίου κατέληξε στον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος ξεπέρασε στην ψηφοφορία τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Το 2014 ο Γάλλος γκαρντ πανηγύρισε ακόμα ένα Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Αυτό ήταν το 4ο δαχτυλίδι για τον Πάρκερ, επίδοση… ρεκόρ για παίκτη από την Ευρώπη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή η διάκριση είναι ένα έπαθλο για τη σπουδαία σεζόν που είχαμε στους Σπερς και τελείωσε με την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ”, σχολίασε ο Τόνι Πάρκερ.

Ο Γάλλος γκαρντ συμπλήρωσε: "Το να επιστρέψουμε μετά την ήττα μας στο τελευταίο ματς το 2013 ήταν κάτι εκπληκτικό. Παίξαμε ένα στιλ μπάσκετ που είναι πολύ κοντά στο τέλειο. Τώρα είμαι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά. Είναι σπουδαία τιμή να είμαι μπροστά από παίκτες όπως ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Πάου Γκασόλ ή εκείνους που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Είμαι περήφανος για το βραβείο".

 

Τελευταία Νέα