Η… μεταγραφή του Άρη (pic)

Η… μεταγραφή του Άρη (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Η… μεταγραφή του Άρη (pic)

bet365

Ο Κώστας Χαρίσης έκανε ρεκόρ χρόνου στη φετινή Basket League κόντρα στον Πανελευσινιακό και φαίνεται πως αποτελεί… μεταγραφή για τον Άρη.

Το καλοκαίρι έγινε σαφές από τον Δημήτρη Πρίφτη πως ο Κώστας Χαρίσης (C, γενν. το 1979, ύψος 2.11μ.) δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά του πλάνα για τον… νέο Άρη.

Ο πολύπειρος σέντερ είχε ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποδεσμευτεί, ενώ και ο ίδιος δεν βρήκε αυτό που έψαχνε, προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Χαρίσης, λοιπόν, έμεινε στον Άρη, από τη στιγμή όμως που ο head coach των “κίτρινων’ δεν τον υπολόγιζε, παρακολούθησε ως θεατής τις πρώτες αναμετρήσεις της ομάδας του.

Τα πάντα όμως άλλαξαν στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όταν ο Χαρίσης χρειάστηκε να περάσει στο παρκέ και στα σχεδόν 11 λεπτά που έπαιξε κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά τον Άρη. Από εκείνο ρο χρονικό σημείο κι έπειτα ο ρόλος του είναι διαφορετικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Άπαντες φαίνεται πως αποδέχτηκαν ότι ο 35χρονος σέντερ θα ολοκληρώσει τη χρονιά στους “κίτρινους” και ο Άρης ουσιαστικά απέκτησε ακόμα έναν ψηλό.

Αποκορύφωμα τα σχεδόν 20 λεπτά χρησιμοποιήθηκε ο Χαρίσης στην πρόσφατη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Ο πολύπειρος ψηλός προσφέρει σημαντικά στον τομέα των ριμπάουντ και ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες μπορούν να υπολογίζουν σε ακόμα ένα δυνατό κορμί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα