Καράμπουλας: «Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καράμπουλας: «Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα»

bet365

Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου ο Βαγγέλης Καράμπουλας δεν θεωρεί πως έχουν εξασφαλίσει την άνοδο και τόνισε πως το Πρωτάθλημα της Α2 έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ο άσος της Καβάλας που ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη επί του Λαυρίου με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ μίλησε στο psak.gr:

Για το αν θεωρεί πως η νίκη επί του Λαυρίου τους φέρνει πιο κοντά στην άνοδο: «Όχι διότι έχει ακόμη ένα γύρο, είναι πολύ νωρίς. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Για το αν ήθελαν το παιχνίδι περισσότερο: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πάλεψε μέχρι το τέλος το Λαύριο. Απλά, στα τελευταία λεπτά, φάνηκε ότι είχαμε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως κάθε ντέρμπι».

Αν σημαίνει κάτι ο τίτλος του Πρωταθλητή Χειμώνα κι αν προκαλεί άγχος: «Άγχος δεν μας δημιουργεί. Δεν λέει τίποτα ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Από την πρώτη αγωνιστική μπήκαμε σαν φαβορί για την άνοδο. Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα και την άνοδο αλλά την πίεση την ξεπερνάμε από την καθημερινή δουλειά και αυτή σε μεγάλο βαθμό, βγαίνει στο γήπεδο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αετό: «Τον τίτλο του φαβορί τον έχουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι, πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Ο Αετός είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία καλοδουλεμένη ομάδα θα έλεγα και έχει κάνει κάποιες σημαντικές νίκες εκτός έδρας. Θα τον σεβαστούμε, όπως σεβόμαστε όλες τις ομάδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα