Αλεξανδρής: «Προβληματισμένος από την εμφάνιση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Αλεξανδρής: «Προβληματισμένος από την εμφάνιση»

bet365

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου κι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδέχεται πως προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ανέφερε για την ήττα: «Συγχαρητήρια τόσο στον κόουτς, όσο και στην ομάδα του Κολοσσού, καθώς σήμερα έπαιξε καλά και έφτασε στη νίκη δίκαια και καθαρά. Όμως, δεν περίμενα τη σημερινή μας παρουσία, λόγω της καλής προετοιμασίας που είχαμε κάνει όλη την εβδομάδα. Είμαι προβληματισμένος από τη σημερινή εμφάνιση, λόγω της καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και την αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα. Το κακό σήμερα ήταν πως δεν είχαμε σε κακή μέρα έναν παίκτη, αλλά όλη η ομάδα δεν ήταν καλά. Μπορεί να υπήρχε η πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χρόνος και παιχνίδια υπάρχουν για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε μία καλή ομάδα και τα παιδιά είναι δεμένα σαν οικογένεια.

Καλή συνέχεια στον κόουτς Λυκογιάννη και στον Κολοσσό. Σήμερα η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά παρά τη μεγάλη απώλεια που είχε, αλλά με εξέπληξε η αγωνιστικότητα όλων των παικτών της».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του: «Καταρχάς συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη και την πορεία που έχει στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δυστυχώς σήμερα δεν παίξαμε καλά. Για εμάς ήταν ένας τελικός –όπως όλα τα παιχνίδια- αλλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ευθύνες έχουμε όλοι, αλλά κυρίως οι παίκτες, γιατί εμείς παίζουμε. Σήμερα μπορεί να έλλειπε ο ηγέτης του Κολοσσού (σ.σ. Τσάμης), αλλά εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου, ενώ από την άλλη ήρθαν παιδιά από τον πάγκο του Κολοσσού που έπαιξαν πολύ καλά. Ο Κολοσσός έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι από Δευτέρα, το οποίο είναι ένα δύσκολο εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να σωθούμε. Για άλλη μία φορά, καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα