Κουστένης: «Είχαμε δύο δεκάλεπτα αδράνειας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κουστένης: «Είχαμε δύο δεκάλεπτα αδράνειας»

bet365

Ο Τζίμης Κουστένης παραδέχθηκε πως η πίεση του Άρη δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Πανελευσινιακό.

Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο ματς με τον Άρη και πλέον έχει δύο εβδομάδες δουλειάς πριν φιλοξενήσει τον Απόλλων Πατρών.

Ο Τζίμης Κουστένης ανέφερε μετά τη λήξη του παιχνιδιού... «Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση από τον Άρη. Είχαμε δύο δεκάλεπτα αδράνειας. Στο πρώτο δεκάλεπτο δώσαμε στον Άρη το δικαίωμα να πάρει διαφορά. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Στην τρίτη περίοδο δεν αντέξαμε στην πίεση και ο Άρης πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Από τη στιγμή που σημείωνε τα εύκολα καλάθια, ήταν δύσκολο να μπούμε ξανά στο ματς. Μία νίκη εδώ, θα ήταν υπέρβαση για μας. Εμείς μπαίνουμε σε μια φάση του «πρέπει», αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε το μπάσκετ που παίζαμε πριν τη διακοπή».

Με τη σειρά του ο Ευθύμης Τσακαλέρης είπε ότι, «Ο Άρης κέρδισε δίκαια, επέβαλλε τον ρυθμό του και προσωπικά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ολη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε σκληρά. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Πάσαλιτς, τον Βεζένκοφ και τον ρυθμό του Άρη. Με τον έναν (σ.σ. Πάσαλιτς) από τους δύο τα καταφέραμε, τα άλλα δυο έκριναν το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη και καλή χρονιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα