Ο καλύτερος Σπανούλης... ever! (pics)

Ο καλύτερος Σπανούλης... ever! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Ο καλύτερος Σπανούλης... ever! (pics)
Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, με τον Βασίλη Σπανούλης να είναι ξανά ο κορυφαίος για την ομάδα του Πειραιά!

Ουνικάχα Μάλαγα, ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Λαμποράλ Κούτσα. Αυτά είναι τα «θύματα» του Ολυμπιακού στο TOP 16. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 4-0 (σ.σ. όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ίδιο όμιλο) και εννοείται πως ακόμα δεν έχουν πετύχει τίποτα, κανείς όμως δεν μπορεί να αγνοήσει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Στο ματς με τους Βάσκους ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Βασίλης Σπανούλης (27π., με 6/9δίπ., 4/8τρίπ., 3/4β., 1ρ., 6ασ., 2κλ., 2λ. σε 32:19 λεπτά). Ο ηγέτης της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει σπουδαία χρονιά! Για την ακρίβεια, ο Λαρισαίος γκαρντ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Ευρωλίγκα, με 17 πόντους & 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο! Ο V-Span πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες με εκείνες της σεζόν 2012-2013, όταν είχε τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του στην Ευρωλίγκα και… σάρωσε τα ατομικά βραβείο, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης!

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ:

Ο V-Span ξεκουράστηκε το καλοκαίρι, το γόνατο του δεν τον άφησε να ενισχύσει την Εθνική, φαίνεται όμως πως μόνο σε καλό του βγαίνει αυτή η μίνι αποχή, αφού μέχρι τώρα κάνει φοβερή χρονιά! Το παιχνίδι κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα ήταν απλά ακόμα μία επιβεβαίωση… στον κανόνα, με τον Σπανούλη να έχει κάνει στη διάρκεια της φετινής σεζόν ατομικό ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα (σ.σ. οι 34 κόντρα στη Νεπτούνας) και ατομικό ρεκόρ στις ασίστ (σ.σ. οι 10 κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα).

CAREER HIGHS:

Ακόμα είναι πολύ νωρίς και τίποτα δεν έχει κριθεί. Αυτό είναι το δεδομένο, ωστόσο μοιάζει επίσης σίγουρο πως με τον Βασίλη Σπανούλη σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μόνο με αισιοδοξία μπορούν να βλέπουν το άμεσο μέλλον στον Πειραιά!