Κοντά στην παραμονή στη Βοσνία ο Ιβάνοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Κοντά στην παραμονή στη Βοσνία ο Ιβάνοβιτς

bet365

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς καθοδήγησε τη Βοσνία κι Ερζεγοβίνη στην πρόκριση στο Eurobasket 2015 (5-20/9) κι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στον πάγκο της και στην τελική φάση.

«Δεν υπάρχει ανακοινώσιμη απόφαση ακόμα, αλλά η ομοσπονδία κι εγώ βρισκόμαστε σ' επαφή κι ευελπιστώ όλα να λήξουν καλώς» είπε απ' τη Μαδρίτη, όπου βρισκόταν με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής, ενώ συνέχισε: «Ανέκαθεν έλεγα πως, αν η ομοσπονδία κι εγώ είμαστε ευτυχισμένοι, δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσουμε μαζί».

«Η απόφαση δεν είναι προσωπική υπόθεση, θα την πάρουμε μαζί. Αλλά δε μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ακόμα. Κάθε απόφαση, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, εξαρτάται κι απ' τις δύο πλευρές» πρόσθεσε μεταξύ άλλων εν όψει της πρώτης παρουσίας του σε Eurobasket, η οποία «ως προπονητής το να 'βρεθώ σε μία τέτοια διοργάνωση και να βοηθήσω στην εκπροσώπηση μίας χώρας είναι κάτι το οποίο βρίσκω πολύ ιδιαίτερο».

Η Βοσνία κι Ερζεγοβίνη θ' αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Πολωνία (5/9) και θα συνεχίσει απέναντι στη Γαλλία (6/9), στο Ισραήλ (7/9), στη Φινλανδία (9/9) και στη Ρωσία (10/9) στο πλαίσιο του α' ομίλου της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα