Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό & Απόλλων

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό & Απόλλων
Οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός κι Απόλλων Πάτρας θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα έπειτα από τις ποινές που τους επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1,200€ για κροτίδες κι ένα καπνογόνο στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ο Ολυμπιακός με 500€ για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε κόντρα στον Πανελευσινιακό κι ο Απόλλων Πάτρας με 1.000€ επειδή υπήρχαν άτομα χωρίς διαπίστευση στον πάγκο του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

«ΑΕΚ

Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδων και καπνογόνου), πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ της 19-1-2015.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούσε προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ της 19-1-2015.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Επιβάλλεται στην ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (για όλους τους καθήμενους στον πάγκο της ομάδας, που δεν έφεραν την χορηγούμενη διαπίστευση, από τον ΕΣΑΚΕ ) συνολικό πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 19-1-2015».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα