Κουμπούρας: «Ρέθυμνο... δαγκωτό!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κουμπούρας: «Ρέθυμνο... δαγκωτό!»

bet365

Στις εκλογές ο Φάνης Κουμπούρας θα ψηφίσει Ρέθυμνο... δαγκωτό, αλλά μία μέρα πριν θέλει να μπουν δυναμικά απέναντι στον ΠΑΟΚ (24/1, 15:00), ώστε με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουν στη νίκη.

Ο γκαρντ του Ρεθύμνου αφήνει πίσω την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και επικεντρώνεται στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Καλησπέρα σε όλους,

σας καλωσορίζω στο καινούριο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Γράφω σήμερα, μία εβδομάδα περίπου μετά από την ήττα μας στο «Nick Galis Hall» από τον Άρη και μία μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΟΚ, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Θα ήθελα να ξεκινήσω από το προηγούμενο ματς με τον Άρη και το εκπληκτικό ταλέντο του Βεζένκοφ. Η ερώτηση είναι που μπορεί να φτάσει αυτό το παιδί. Έχουμε καιρό να δούμε 19χρονο να είναι 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα μας. Αγωνιστικά, δεν καταφέραμε να πάρουμε μία πολύτιμη νίκη και να κλείσουμε ιδανικά τον α’ γύρο. Οι λάθος επιλογές στα τελευταία 5 λεπτά μας στοίχισαν τη νίκη και την ευκαιρία για ένα πολύ μεγάλο «2».

Πρώτη φορά μέσα στη σεζόν έχουμε 3 συνεχόμενες ήττες. Έχουμε να κερδίσουμε από τις 14 Δεκεμβρίου και σε όλο αυτό φαίνεται ότι μας έχει επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος όπου παίξαμε δύο παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα. Λόγω του ότι είμαστε ομάδα από νησί δεν είχαμε την ευκαιρία παίξουμε κάποιο φιλικό συν ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν κάναμε κάποια αλλαγή, ενώ είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Για αυτό το λόγο φαίνεται ότι η προπόνηση αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ ανεβασμένη και όλα τα παιδιά θέλουν να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας νίκη για τη νέα χρονιά και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στην έδρα μας γιατί στο τελευταίο ματς στο Ρέθυμνο δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Απέναντι μας έχουμε ξανά μία ομάδα από την Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο είχαμε χάσει με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Θεωρώ πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχε γίνει ένα φανταστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Είχαμε δύο ευκαιρίες στην κανονική περίοδο και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε για να κερδίσουμε το ματς. Ελπίζω να γίνει ένα ίδιο ανταγωνιστικό παιχνίδι όπου να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να πάρουμε μία είδους ρεβάνς. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος που υπάρχει στα εντός έδρας ματς, να μπούμε δυναμικά από την αρχή και με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη.

Υ.Γ. Ενόψει εκλογών και μετά από πολύ σκέψη θα ψηφίσω… «δαγκωτό» Ρέθυμνο Aegean».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα