Ο Λάνγκφορντ... εκτός παρκέ

Ο Λάνγκφορντ... εκτός παρκέ

Φάνης Παναγιώτου
Ο Λάνγκφορντ... εκτός παρκέ

bet365

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έγραψε για πρώτη φορά στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μας παρουσίασε αρκετά στοιχεία της... εξωγηπεδικής του ζωής!

Το blog του PF/C του ΠΑΟΚ στο esake.gr:

Γεια σε όλους και καλωσορίσατε στο blog μου.

Ήμουν απρόθυμος να το κάνω αυτό αρχικά, αλλά μετά σκέφτηκα "γιατί όχι"... Οπότε ξεκινάω από το περασμένο Σάββατο και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Εγώ και μερικοί ακόμη παίκτες δεν νιώθαμε και πολύ καλά πριν από το παιχνίδι, εξαιτίας του παίκτη που ξεκίνησε την ίωση και που το όνομα δεν θα αναφέρω (Ο "Apo" είναι, αλλά οκ...)

Τελικά παίξαμε όλοι και μπορέσαμε να κερδίσουμε με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τρίτο τέτοιο παιχνίδι στη σειρά! Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη και ανταμοιφθήκαμε με το πρώτο μας ρεπό σε έναν μήνα! Πέρασα την μέρα μου με τον σκύλο μου τον Obi. Είναι το υποκοριστικό για το Obiwan (σ.σ: εμπευσμένο από το starwars). Το αγαπάω πραγματικά αυτό το σκυλί. Τον πήρα πριν από τρεις μήνες, όταν κάποιος άφησε αυτόν και τις αδερφές του στην αυλή του γηπέδου. Βρήκαμε σπίτια για δύο από τα μικρά και ο Marc Carter πήρε ένα επίσης και την ονόμασε Nala (σ.σ: η φίλη του Σίμπα στο Βασιλιά των λιονταριών). Δεν είναι τόσο καταπληκτική σαν τον Obi, αλλά είναι καλή κι αυτή.

Δευτέρα και Τρίτη δεν είχαμε τίποτα σημαντικό, αλλά μετά ήρθε η Τετάρτη. Και ο αγώνας για το Eurocup ενάντια στην Khimki. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Το παλέψαμε πολύ και βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να το κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτή την ομάδα, γιατί δεν παραδίδεται ποτέ. Την Πέμπτη προπόνηση και μετά σπίτι για το φινάλε του American Horor Story. Εκπληκτική σειρά επί τη ευκαιρία. Ανακάλυψα επίσης μία σειρά που λέγεται Αrcher και είναι ξεκαρδιστική. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ισχυρίζεται ότι αυτός μου είπε για την σειρά αυτή, αλλά βαρέθηκα να τον ακούω (γέλια). Σάββατο παίζουμε στο Ρέθυμνο και θα είναι και αυτό πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και αμέσως μετά στη Ρωσία για το rematch με την Khimki. Οπότε ελπίζω να τα πούμε και την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι την άλλη φορά...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα