Αλεξανδρής: «Έπρεπε, αλλά...»

Γιάννης Ράμμας
Αλεξανδρής: «Έπρεπε, αλλά...»

bet365

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πόσο πολύ ήθελε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (68-71), αλλά πρόσθεσε και πόσο δύσκολο ήταν, είναι και θα 'ναι για τον Πανιώνιο με λιγότερες λύσεις από κάθε άλλη ομάδα.

«Συγχαρητήρια στο Νίκο (σ.σ. Βετούλας) και στον Απόλλωνα. Έπαιξε ένα καθαρό παιχνίδι και για να 'μαι ειλικρινής κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είμαι απ' τους προπονητές που δημιουργούν πίεση στους παίκτες. Ξέραμε ότι θα 'ναι δύσκολο το ματς, οριακό. Έπρεπε να νικήσουμε, για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε. Να ξεφύγουμε απ' την ουρά. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό, όπως θα θέλαμε. Μας κόστισε το πρόβλημα του Βασίλη (σ.σ. Ξανθόπουλος), ο οποίος ήταν άρρωστος 3 ημέρες και 2 φορές σήμερα -μία πριν απ' το ματς και μία στο ημίχρονο- έκανε εμετό. Τον ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και τον Σταμάτη, που ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό. Είχαμε λίγες λύσεις. Έχουμε ούτως ή άλλως λιγότερες από κάθε ομάδα, ειδικά με την απουσία ενός "καθαρού" 3αριού, όπως είναι ο Χάνκοκ (σ.σ. τραυματίας). Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Τα σέβομαι και προσπαθώ με αλχημείες να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις κάθε αγώνα. Κάθε ομάδα έχει 3άρια, πολλές έχουν ψηλά 3άρα, παίκτες που ποστάρουν. Όταν καταφέρνουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας, παίζουμε καλά. Σήμερα (10/1) δεν το κάναμε. Αισθάνομαι άβολα που έχω δίπλα μου το Νίκο, τον οποίον είχα ως παίκτη σε 3 ομάδες. Χαίρομαι για εκείνον. Από τότε που έπαιζε, έδειχνε πως θα ακολουθήσει αυτήν την πορεία. Αν δεν υπήρχε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην Α1, ο οποίος ήταν προπονητής, όταν εγώ ήμουν ακόμα παίκτης, θα έκανα κακές σκέψεις. Πως μεγάλωσα. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει το στόχο του και καλή τύχη στον τελικό του Κυπέλλου. Να καταφέρει να κάνει ό,τι δεν κάναμε εμείς το 1997 και να πάρει το Κύπελλο. Έχει το πλεονέκτημα, γιατί δε θα παίξουν οι ίδιοι διαιτητές» είπε απ' τη Νέα Σμύρνη στη συνέντευξη Τύπου της 12ης αγωνιστικής της Α1 ο 64χρονος προπονητής του Πανιωνίου.

Απ' την πλευρά του, ο Σπύρος Μοτσενίγος σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα κι απουσίες και μπήκαμε λίγο νευρικοί. Παρόλα αυτά καταφέραμε να μείνουμε κοντά και να διεκδικήσουμε τη νίκη έως το τέλος. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κοιτάμε μπροστά, το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά (17/1, 17:00/novasports 2), να πάμε να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε το "διπλό"».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα