Νέλσον: «Λάθος το τελευταίο 1,5 λεπτό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Νέλσον: «Λάθος το τελευταίο 1,5 λεπτό»
Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον θεωρεί πως η ήττα από την Μπαρτσελόνα θα είναι μάθημα για την ομάδα του και θεωρεί πως θα πρέπει να μάθουν να παίζουν δυνατά για 40 λεπτά.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA: «Σε γενικές γραμμές εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας, όμως κάναμε κάποια λάθη που ήταν αρκετά για να τα εκμεταλλευθεί η Μπαρτσελόνα και να πάρει τη νίκη. Στα τελευταία δυο λεπτά δεν εφαρμόσαμε σωστά το σχέδιό μας, το έμμεσο τρίποντο του Ντόελμαν και λάθος επιθέσεις μας έκριναν το ματς.

Είναι μια ευκαιρία για μάθημα. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε κι εκτός έδρας. Απόψε, παίξαμε δυνατά, για 38,5 λεπτά, αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε το 40λεπτο γεμάτο ενέργεια και δύναμη».

Όσο για τον Χουέρτας: «Έβαλε τα καλάθια κι έκανε καλή δουλειά. Εμείς πήραμε ένα ρίσκο. Απόψε τα κατάφερε. Παρόλα αυτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μειώσαμε τη διαφορά. Επιμένω πως το μοναδικό μας λάθος ήταν ο τρόπος που παίξαμε στο τελευταίο 1,5 λεπτό».