Ντάρντεν:«Η άμυνα... γεμίζει την επίθεση μας»

Ντάρντεν:«Η άμυνα... γεμίζει την επίθεση μας»
Ο Τρεμέλ Ντάρντεν τόνισε τη σημασία της άμυνας και πως αυτή προσφέρει λύσεις και στην επίθεση.

Οι Πειραιώτες βασίζουν πολλά στην άμυνά τους κάτι το οποίο γίνεται σιγά σιγά το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν είναι υπέρμαχος της συγκεκριμένης φιλοσοφίας κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Για την Αρμάνι: «Δε νομίζω πως θα είναι πιο δύσκολο λόγω ότι προέρχονται από ήττα. Έχουν διαφορετικό κίνητρο και μη ξεχνάμε πως είναι ένα σύνολο με αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Όλα τα ματς στο Top 16 είναι δύσκολα ανεξαρτήτως αν προέρχεσαι από κακή ήττα ή από εντυπωσιακή νίκη».

Για τα κλειδιά που θα φέρουν τη νίκη: «Η άμυνά μας θα είναι για μία ακόμη φορά ο αρχικός μας στόχος. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς μετόπισθεν ώστε να βοηθηθούμε και στην επίθεση. Η άμυνα... γεμίζει την επίθεση με κάποιο τρόπο. Αυτό έχουμε πάντα στο μυαλό μας και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει ο Ολυμπιακός τους Χάκετ και Τζεντίλε: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί και ταλαντούχοι παίκτες. Πρωταγωνιστούν και αρέσει και στους δύο να δημιουργούν καταστάσεις είτε από το low post είτε μετά από pick ‘n’ roll. Θα είναι δύσκολο, αλλά μέσα από την ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.