Μανωλόπουλος: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός...»

Μανωλόπουλος: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός...»

Γιάννης Ράμμας
Μανωλόπουλος: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός...»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για μία νέα ομάδα όπως ο φετινός Παναθηναϊκός να 'ναι μέσα σ' όλους της στόχους της, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο 44χρονος βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού μίκησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για...

...την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες τόσο σε ηλικία όσο και στην ομάδα. Μ' αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάει αρκετά καλά. Καταφέραμε να πάρουμε τα περισσότερα απ' τα αποτελέσματα που θέλαμε και κατά περιόδους έχουμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Θα μπορούσαμε να 'χαμε ακόμη καλύτερα, όμως, είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών, που δεν βοήθησαν. Ευελπιστούμε ότι με τη σκληρή δουλειά, που γίνεται απ' όλους κάθε ημέρα, στο μέλλον θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους κι αυτό για μία καινούρια ομάδα είναι πολύ σημαντικό.

...τους στόχους της ομάδος σε Ελλάδα κι Ευρώπη: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός κι αυτό σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε και τους 3 στόχους, που έχουμε. Η φετινή σεζόν είναι μία χρονιά προσαρμογής κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο υπομονή, όμως, ο κόσμος δείχνει να το καταλαβαίνει και να 'χει κατανοήσει την κατάσταση».

...τη συνεργασία του με το Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Έχουμε άριστη συνεργασία. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη κι έντονη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας άριστος γνώστης του αθλήματος, με πολύ καλές ιδέες, που δουλεύει πολλές ώρες για την ομάδα τόσο μέσα όσο κι έξω απ' το παρκέ. Αυτό αποτελεί κίνητρο και για τους υπόλοιπους να δουλεύουν σ' ανάλογους ρυθμούς. Γενικά πρόκειται για έναν τελειομανή κι απαιτητικό προπονητή, που είναι απόλυτα δίκαιος τόσο ως τεχνικός όσο κι ως άνθρωπος. Είναι ένας πραγματικός κύριος στις σχέσεις του με τους ανθρώπους».

 

Τελευταία Νέα